Yakult Start to Run start 8 april

Vanaf 8 april start bij HV Lichtlopen in Akkrum een Yakult Start to Run hardloopcursus. Zou je graag (weer) willen beginnen met hardlopen, dan is deze cursus voor jou. Onder begeleiding van een professionele trainer leer je op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten aan een stuk hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die eerste stap.

Wat leer je in een Yakult Start to Run les?

In de groepsles ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens een beginnersschema. Je leert en oefent ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.
Twijfel je nog, doe dan eerst mee aan de proeftraining op 1 april (nee, geen grap!) om 19.15 uur bij de Coopersburg in Akkrum. Meld je wel even aan via jolanda@lichtlopen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *