Hardloopclinic, het loopt storm

      Reacties uitgeschakeld voor Hardloopclinic, het loopt storm

Hardloopclinic Lus van Akkrum

Onze website was nog maar net in de lucht. De inkt in de lokale kranten amper droog en de eerste inschrijvingen voor onze hardloopclinic kwamen al binnen! Hardlopen leeft in Akkrum en omstreken!

Training

Aanstaande maandag (12 maart) gaan we beginnen met de eerste training. Wil je nog aansluiten bij de hardloopclinic dan kun je je nu nog inschrijven. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Inschrijven voor de hardloopclinic kun je hier doen. We lopen elke maandag om 19:00 uur. De training gaat ongeveer een uur duren. Tijdens de training is er veel aandacht voor looptechniek en kan iedereen op zijn eigen niveau trainen.

Trainers

De training wordt gegeven door Jolanda de Vries en Harry Jorritsma die bij de meeste trainingen beide aanwezig zullen zijn. Door de aanwezigheid van twee goed opgeleide hardlooptrainers is het mogelijk om met een vrij grote groep toch voldoende aandacht te krijgen als hardloper. De groep zal vanaf de eerste training in verschillende niveau groepen worden ingedeeld zodat iedereen de begeleiding krijgt die bij hem/haar past.

Hardloopvereniging Lichtlopen

Jolanda de Vries en Harry Jorritsma zijn hardlooptrainers bij Hardloopvereniging Lichtlopen. Dit is een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging die zich uitsluitend richt op hardlopen. Bij hardloopvereniging Lichtlopen is er aandacht voor zowel de beginnende hardlopen als voor de gevorderde hardloper met ambities bij wedstrijden.